top of page
1900fdaf-d98b-43c8-8fc4-8cac369df6fb_edited_edited.jpg

Velkommen til

Er du forelder til et barn med ADHD eller Asperger syndrom? Eller kanskje har du diagnosen(e) selv? Da kan jeg hjelpe deg.

"Barnet ditt trenger ikke å bli fikset - det trenger å bli forstått" 

Hei, jeg heter Monica og jeg eier gladBarndom.  Jeg underviser , gir råd og veiledning til barn, unge og voksne som har ADHD,  Asperger syndrom eller andre lingnende diagnoser. Jeg hjelper også foreldre, og andre nærpersoner med å forstå barna sine, slik at de kan være gode omsorgspersoner og fine rollemodeller. 

Mitt utgangspunkt for å hjelpe er at det ingenting galt med de som har ADHD eller Asperger syndrom, og at det heller ikke er noe som må fikses. Det finnes ikke vanskelige barn, men det finnes mange barn som har det vanskelig.

Hele mitt voksne liv har jeg arbeidet med barn og unge, først som pedagog i barnehage og skole, senere som rådgiver i PPT, og fra 2010 som høyskolelektor i spesialpedagogikk. Jeg underviser mastergradsstudenter i spesialpedagogikk, og holder i tillegg på med et forskningsprosjekt med fokus på Asperger syndrom og inkludering.

 "En glad barndom er livets største rikdom"
Kunnskap - Forståelse - Empati - Trygghet - Mestring

Har du behov for undervisning, kurs eller råd/veiledning?

Hvem er Monica og gladBarndom?

Helt fra jeg var barn har hjertet mitt banket litt ekstra for barn og unge som strevet. Etterhvert ble jeg selv mamma til barn med diagnosene Asperger syndrom, ADHD og OCD og fikk oppleve hvordan diagnoser kan påvirke familielivet. 

I tillegg til å drive drive gladBarndom holder jeg også på med et forskningsprosjekt med fokus på Asperger syndrom og inkludering i skolen. Jeg underviser også studenter på mastergradsnivå, Tidligere har jeg arbeidet i barnehage og skole, og som rådgiver i PPT. Ut fra min erfaring og filosofi finnes det ikke barn som er vanskelige, men det finnes barn som har det vanskelig. 

Utdanning, arbeidserfaring, og ikke minst gjennom erfaring som mamma til barn med ADHD og Asperger syndrom har jeg etterhvert fått en unik kunnskap om, og erfaring med ADHD og Asperger syndrom, og utfordringer som angst, depresjon og ufrivillig skolefravær. 

Om du har bruk for min kunnskap og kompetanse, vil jeg veldig gjerne hjelpe deg slik at du kan være en god forelder, samtidig som du tar vare på deg selv.

086e5ddf-2327-46fa-b1e9-0996dd453cf5.jpeg

Har du behov for noen av mine tjenester?

Følg meg gjerne på Instagram

Vil du ha råd, tips og informasjon fra meg?

Ved å legge igjen navn og e-post godttar du å motta e-post fra gladbandom.no

bottom of page